Gülten KAPICIOĞLU

1979 yılında Bursa’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamladıktan sonra 1997-2001 yılları arasında İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 1999-2006 yılları arasında çeşitli mimari proje yarışmaları ve mimarlık bürolarında çalıştıktan sonra 2006 yılından 2020’ye kadar İstanbul ve Bursa’da Serbest Mimar olarak, kendi mimarlık ofisi ve aile inşaat firmasında proje, uygulama, taahhüt, restorasyon, danışmanlık gibi sektörel konularda faaliyet gösterdi.

Diğer yandan 2012’de başlayan aktif siyasi hayatı 2014 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’nden, Karacabey ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilmesiyle devam etti. Karacabey Belediye Meclisi Encümen Üyeliği, İmar Komisyonu Başkanlığı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulundu. 2018 yılından bu yana Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde Teknik Başkan Danışmanı olarak görevine devam etmektedir.