Ulaş Akhan

1978 yılında Edirne’de doğdu. 2001 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nda Vergi Denetmen Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2006 yılında Bursa Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı.

Sırasıyla Sivas Koyulhisar İlçesi Kaymakam Vekilliği, Kastamonu Seydiler İlçesi Kaymakamlığı, Elazığ Alacakaya İlçesi Kaymakamlığı, Kilis Vali Yardımcılığı, Ağrı Doğubayazıt İlçesi Kaymakamlığı ve Kaş Kaymakamlığı görevlerini yaptıktan sonra 08.11.2019 tarihinden itibaren Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini ifa etmektedir. Kaymakam Ulaş AKHAN evli ve iki çocuk babasıdır.