Hakan BEBEK

1975 yılında Trabzon Vakfıkebir ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Trabzon’da tamamladıktan sonra 1993 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünden 1997 yılında mezun oldu.
1997-2008 yılları arasında Bursa Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde Harita Mühendisi, 2008-2013yılları arasında Bursa İl Özel İdaresi İmar ve Şehircilik Şube Müdürü, 2013-2014 yılları arasında aynı kurumda İmar ve Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. 2014 yılında İl Özel İdarelerinin kapatılarak Büyükşehir Belediyelerine devrinin ardından 2014 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Dairesi Başkanı olarak atanmış, Ulaşım Dairesi Başkanı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı olarak görev yapmıştır. Fen İşleri Dairesi Başkanı olarak halen bu görevi sürdürmektedir.
2004 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi lisans ve 2008 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji lisans bölümlerinden mezun oldu. Orta derecede İngilizce bilen Hakan BEBEK evli ve iki çocuk babasıdır.